Hírek

Turkish X-TR cintányér széria

A Turkish XT-R cintányérok fejlesztésénél fontos kritérium volt, hogy a csillogó kinézet kristálytiszta hangzással párosuljon.
A B20 ötvözetból készült X-TR cintányérok egyesítik a kézi és a gépi esztergálás előnyős tulajdonságait.
A széria darabjai műfajtól függetlenül mindenhol megállják a helyüket, tökéletesen illeszkedve bármilyen zenei környezetbe.

Vic Firth Bluetooth Isolation Fejhallgató

ÚJDONSÁG!! VIC FIRTH BLUETOOTH IZOLÁCIÓS FEJHALLGATÓ

A Vic Firth Bluetooth Izolációs fejhallgató, egy kiváló minőségű sztereó fejhallgató, amely akár 20 decibellel is csökkenti a külső zajszintet. Ez a kiváló sztereó hangzást kínáló vezeték nélküli fejhallgató teljes és feszes mély hangzást, tiszta közép- és magas frekvenciákat biztosít.

Tökéletes élőben, stúdióban vagy gyakorlás közben, a széles fülpárnák maximális kényelmet biztosítanak bármilyen használat során. Az 500 mA-es beépített újratölthető lithium-ion akkumulátor körülbelül 20 óra használatot tesz lehetővé. A Bluetooth® technológiát használó fejhallgató vezeték nélkül csatlakozik az engedélyezett eszközökhöz, de tartalmaz egy audió kábelt 3,5 mm-es sztero Jack csatlakozóval és egy 6,3 mm sztereo Jack adaptert is az opcionális vezetékes használathoz.

Egy ideális fejhallgató minden dobos számára, aki megbízható, kiváló minőségű hallásvédelmet keres!

Fejhallgató ára

2023.01.12 11:00
Zildjian cég 400 éves

ZENEI ÖNKIFEJEZÉS KORLÁTOK NÉLKÜL

A Zildjian cég immáron 400 éve jelképe a tökéletes cintányérhangzásnak. A hangzásnak, mely inspirálja, a zenészeket, hogy szabadon tudják kifejezni magukat hangszereiken. Ez a szenvedélyünk, elkötelezettségünk évszázadokon, kontinenseken és műfajokon ível át.

Avedis Zildjian első üllőcsapásától a Zildjian család 15. generációjáig, az Oszmán szultán palotájától a mai gyártósorig a legjobb hangszerek és eszközök létrehozására irányuló törekvéseink töretlenek.

 

Roland újdonság 2023. TD-02 sorozat

Legyen szó fiatal dobosról, aki csak most kezdi a pályafutását, tanulóról, akinek egy komoly gyakorló hangszerre van szüksége, vagy egy felnőttről, aki újra dobolni szeretne, a Roland 2023-as újdonsága a TD-02 sorozat az elkövetkező években a mindennapi játék ihletője lesz.

ÚJDONSÁG - Zildjian S Dark cintányérszett

 

Újdonság a Zildjiantól - S Dark cintányér sorozat és szett

 

Pearl 2022. évi újdonságok

Pearl a 75. jubileumi év után idén is érdekes újdonságokat hozott ki.

2022.07.27 17:43
Vic Firth 2022

Vic Firth idei újdonságai

2022.07.27 18:37
Mapex 2022  Venus széria

Mapex a 2022. évet egy teljesen új szériával kezde.

Zildjian Reflexx Conditioning Pad

Zidljian cég kihozott egy speciális gyakorló pad-et.