LP Cyclops, Brass Jingles, Black, Hand Held LP170 LP861506

Cikkszám: LP170
Megrendelésre
LP Cyclops, Brass Jingles, Black, Hand Held LP170  LP861506
LP Cyclops, Brass Jingles, Black, Hand Held LP170 LP861506
Cikkszám: LP170
Megrendelésre
22 500 Ft

Az LP Cyclops Tambourines kedvelt a hivatásos zenészek körében. A tartós keretet ergonómikusan tervezték a kéz és a kar okozta stressz csökkentésére. 

JELLEMZŐK

 - 2 sorban 7 pár réz csengettyű a különlegesen meleg és vágó hanghoz 
 - tartós fekete, nagy ütésálló Yenigor műanyag keret
 - szabadalmaztatott jingle pinning rendszer tartja a zsinórt a helyén 
 - párnázott gumi kézfogás

Az LP több mint fél évszázada klasszikus ütős hangszereket készít, és számtalan fejlesztést és formatervezést szabadalmazott, amelyek megfelelnek a professzionális zenészek magas követelményeinek. Nem hiába, hogy a latin ütõhangszereket több ezer világhírû sláger és felvétel tartalmazza a salsa-tól a rock-ig. A kongák, bongók és cowbellok termékskálája a timbalektől, a cajonoktól, a shakerektől és az effektív ütőhangszerektől kezdődik. Szinte lehetetlen bekapcsolni a rádiót vagy lejátszási listát lejátszani egy LP hangszer hallgatása nélkül.

A társaság története 1956-ban kezdődik, amikor Martin Cohen, a Bronxi fiatal mérnök, aki felfedezi a latin-amerikai zene iránti szeretetét a New York-i Jazzklubokban. Annyira lenyűgözte a hang és az energia, hogy hamarosan úgy dönt, hogy saját bongót vásárol, de kudarcot vall a kereskedelmi embargó miatt, amely lehetetlenné tette a kiváló minőségű bongók Kubából történő behozatalát. Tehát Martin Cohen felhasználta műszaki know-how-ját és elkészítette első saját bongóját. Kicsit később - 1964-ben alapította a Latin Percussion (LP) -et, és elkezdett bongókat és kolompokat, barna papírba csomagolva, a klubok zenészeinek szállítani. Ez a szoros kapcsolat és a közvetlen tapasztalatcsere a latin zenei művészekkel jelentősen hozzájárul a márka sikertörténetéhez, és továbbra is szerves része a vállalati filozófiának - a zenészek igényei állnak előtérbe. A világ professzionális és amatőr zenészei ma a latin ütõhangszereket a világ legjobb ütõhangszereiként értékelik.